Home  |  Internationaal
 
 

Nederland

Over ons      Producten      Configurator      Download      Nieuws      Dealers      Contact

 
 
 


Over Tramec. Power transmissions solutions.

Tramec is in 1986 opgericht als fabrikant van kegeltandwiel reductoren, tandwiel- opsteek reductoren, vlakke opsteek reductoren en hoektandwiel reductoren. Door de jaren heen is de productrange verder uitgebreid met planetaire reductoren en wormwiel reductoren.

Tramec streeft naar een leidende rol in een markt die zich blijft ontwikkelen met nieuwe competitieve strategieŽn op het gebied van kwaliteit en economie. Het doel is om met strategische samenwerkingspartners een wereldwijd deskundig distributienetwerk op te zetten. Aandelen in andere fabrikanten (Varmec en TLS), handels- en serviceorganisaties en daarnaast ook belangrijke commerciŽle partnerschappen, creŽren een ideale distributie van technieken om een steeds hogere specialisatie mogelijk te maken. Deze organisatie maakt ons een alles omarmende, veelzijdige en zeer bekwame leverancier in de wereld van aandrijftechniek.

Tramec in Nederland

Tramec wordt sinds juni 2009 officieel geÔmporteerd door Duursma Industrietechniek. Onder de geregistreerde handelsnaam "Tramec Nederland" worden de producten uitgerold op de Nederlandse markt, met als doel dat de naam en het product Tramec binnen enkele jaren landelijke bekendheid genieten. Om dit te bereiken zal er een dealernetwerk worden opgezet met gespecialiseerde aandrijftechnische partners, welke regionaal een sterke marktpositie bekleden.

Tramec Nederland werkt vanuit Deventer en hier wordt een actuele voorraad producten aangehouden van zowel complete aandrijvingen als losse onderdelen. Met een eigen assemblagewerkplaats kan er op vrijwel iedere wens worden ingespeeld, zodat Tramec aandrijvingen niet alleen goed, maar ook snel verkrijgbaar zijn!
 

 

 

 

Copyright © 2009 Tramec Nederland